Open/Close Menu Revista “Săptămîna”, publicaţie gen magazin!

Berbecul (21 martie – 19 aprilie)
Nu este exclus ca în colectivul vostru să apară rivalitatea și să nu reușiți chiar întotdeauna să găsiți limbaj comun cu colegii. Pasiunea de tot ce e nou și încrederea că vă veți putea realiza intențiile vă vor ajuta la formarea unor viziuni mai mature asupra vieții. Căpătarea imaginii lumii și a unui sistem de valori va fi imposibilă fără experiență personală și cunoștințe.
Taurul (20 aprilie – 20 mai)
Va apărea posibilitatea să vă construiți viitorul așa cum vi-l imaginați sau îl visați. Ce-i drept, foarte multe s-ar putea schimba nu la inițiativa voastră, ci în virtutea circumstanțelor la voința altor persoane. În dragoste veți deveni realiști și veți putea decide clar cine și de ce vi se potrivește. Partenerii romantici vă vor putea aprecia cumsecădenia și grija.
Gemenii (21 mai – 21 iunie)
E de dorit să mai reduceți turațiile activității în afaceri și să vă permiteți să vă odihniți puțin. Aceste zile nu vă vor aduce succese mari în carieră, dar vă vor permite să vă relaxați puțin. Ocupîndu-vă de treburile familiale, va trebui să pătrundeți pînă la rădăcinile adevărate ale situației de acasă. Eforturile vă vor fi orientate spre a face ordine în casă.
Racul (22 iunie – 22 iulie)
Deciziile echilibrate vă vor fi de ajutor în activitatea practică și cea de intermediere. Ocupîndu-vă de treburile familiei veți hotărî să faceți reparație sau să vă amenajați locuința făcînd-o mai confortabilă. Sosirea unor rude vă va face familia mai numeroasă, la fel ca și grijile casnice. Veți face multe deplasări, veți avea parte de multe întîlniri și negocieri pe diverse planuri.
Leul (23 iulie – 22 august)
Dorința de a vă manifesta individualitatea și de a cuceri cele mai înalte piscuri va deveni un stimulent pentru avansarea în carieră. Bazîndu-vă pe tot ce e nou și progresist, menținînd echilibrul în relațiile cu oamenii, veți deveni mai independenți și mai maturi. Dacă sînteți o persoană creativă, vi se va face o ofertă cu perspective care vă vor developa aptitudinile.
Fecioara (23 august – 22 septembrie)
În cadrul colaborării de afaceri nu vă veți reține să faceți observații critice, pentru că veți dori să fiți siguri că aveți parteneri de nădejde. Aceste zile vă vor aduce neînțelegeri în familie și complicații în relațiile cu copiii. Dacă copiii sînt adulți, în viața lor se vor contura schimbări care vor necesita luarea unor decizii în comun. Nu e cazul să le controlați fiecare pas.
Balanța (23 septembrie – 22 octombrie)
Niște elemente-surpriză în evoluția situațiilor vor juca un rol important în viața voastră, influențînd colaborarea de afaceri cu alte persoane și activismul social. V-ați putea înșela în privința unor persoane din cercul apropiat de cunoștințe sau al rudelor. Împrejurările vieții vă vor furniza unele sugestii care vă vor permite să vă descurcați în multe confuzii.
Scorpionul (23 octombrie – 21 noiembrie)
Proiectele voastre vor avea parte de recunoaștere datorită abordărilor moderne sau ideilor originale. Dacă va apărea dorința de a iniția o afacere comună cu cineva dintre prietenii apropiați, amînați pentru mai tîrziu luarea deciziei definitive. Abordarea realistă a dificultăților realizării planurilor viitoare și abnegația totală vă vor permite să profitați de șanse.
Săgetătorul (22 noiembrie – 21 decembrie)
Vă veți putea ocupa de activități noi pentru voi, în care vă veți manifesta pozitiv. Dar comunicarea cu colegii sau șefii nu va fi acum chiar întotdeauna simplă, deoarece evenimentele care se vor produce vă vor leza amorul propriu. În familie, vor apărea probleme care vă vor deteriora starea de spirit. Renunțați la convingerea că aveți mereu dreptate și la controlul asupra intimilor.
Capricornul (22 decembrie – 19 ianuarie)
Nu vă speriați de schimbările în relațiile amoroase, de emoții și îndoieli. O poveste romantică începută într-o călătorie, la o conferință sau la o întîlnire de afaceri va continua pe ascuns de ochi străini. Veți avea nevoie de o iubire cu care să vă puteți mîndri, care să fie măreață și să vă dăruiască bucurie. Dar iubirea pătimașă nu vă va lipsi de abordarea pragmatică a relației.
Vărsătorul (20 ianuarie – 18 februarie)
Schimbările ce se vor produce în viața voastră vă vor modifica opiniile, viziunile asupra propriei voastre persoane și asupra lumii înconjurătoare. Folosiți aceste zile pentru extinderea posibilităților, continuarea studiilor sau dezvoltării generale. Descoperind pentru voi ceva nou în viață, vă veți vedea perspectivele viitorului. Veți cuceri cu ușurință simpatiile persoanelor de sex opus.
Peștii (19 februarie – 20 martie)
Înaltele idealuri și căldura sufletească multă vă vor încurca uneori să trăiți pentru că nu vor găsi înțelegere în lumea afacerilor. S-ar putea să fie nevoie să apelați la ajutor juridic pentru a vă apăra drepturile sau a căpăta explicații în chestiuni ce vă interesează. Dar în aceste zile însuși destinul vă va ajuta să vă descurcați în multe privințe.

CategoryHoroscop

© 2018 - SĂPTĂMÎNA