Open/Close Menu Revista “Săptămîna”, publicaţie gen magazin!

Berbecul (21 martie – 19 aprilie)
Acum veți ști unde să vă aplicați cunoștințele și finanțele, mai ales dacă activați în sfera intelectuală, lucrați cu diverse informații sau prestați servicii de intermediere. Străduiți-vă să vă extindeți contactele, întîlniți-vă mai mult cu oamenii, comunicați, pentru că în aceste zile ar putea apărea noi cunoscuți interesanți. Dar e de dorit să evitați obiecțiile critice în comunicare.
Taurul (20 aprilie – 20 mai)
Dacă vă vine gîndul să vă schimbați locul de muncă, nu vă grăbiți, căci colegii vă respectă și vă consideră buni specialiști gata întotdeauna să le veniți și altora în ajutor. Vi s-ar putea manifesta calitățile de buni organizatori, capabili să-i însuflețească pe oamenii cu care lucrează în echipă, de aceea aveți tot temeiul să contați pe poziții mai înalte în carieră.
Gemenii (21 mai – 21 iunie)
Flexibilitatea gîndirii voastre și agerimea v-ar putea juca feste. E cazul să fiți mai atenți în călătorii și la volan. Treptat, situația va începe să se niveleze, dar vă veți confrunta în continuare cu dificultăți mari la alegerea scopurilor și metodelor de muncă. Veți prefera să urmați tendințele dezvoltării viitoare. Activitățile profesionale ar putea să fie conjugate cu dificultăți.
Racul (22 iunie – 22 iulie)
Viața voastră socială va deveni mai activă și vă veți asuma atribuții suplimentare. Situația materială va rămîne deocamdată aceeași, de aceea nu vă veți descurca fără ajutorul rudelor. Studierea psihologiei, interesul față de practicile spirituale și dezvoltarea erudiției generale vă vor ajuta să abordați cu realism planificarea viitorului.
Leul (23 iulie – 22 august)
În aceste zile, fiți mai realiști la elaborarea unor anumite scopuri ale vieții. Acum veți fi capabili să apărați nu atît adevărul, cît punctul vostru de vedere. Orientați-vă activitatea spre realizarea planurilor de viitor, participați la proiecte de perspectivă și abordați cu atenție propunerile pe care vi le vor face în aceste zile prietenii apropiați.
Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Învățați-vă să vă concentrați pe ceva concret cînd veți alege linia de comportament și de acțiune care vă vor permite să mergeți spre scopul trasat. În aceste zile, lucrînd din răsputeri, veți reînnoi cercul partenerilor de afaceri și veți avea de a face cu proiecte mai interesante. Capacitățile voastre intelectuale și bunul-simț vor fi recunoscute de șefi.
Balanța (23 septembrie – 22 octombrie)
Năzuința de a căpăta cunoștințe sau informații noi din diferite surse vă va da posibilitatea de a vă simți mai siguri în societatea diferitelor persoane. Nu vă opriți la cele obținute, dar nici nu vă lăsați pasionați de diferite direcții, deoarece există tendința de a nu duce la capăt lucrurile începute. Participarea la diverse acțiuni publice vă va oferi perspective noi de succes.
Scorpionul (23 octombrie – 21 noiembrie)
Disponibilitatea la schimbări, riscuri, calitățile voastre volitive vă vor deschide perspective noi. Datorită erudiției și ideilor noi, vă veți extinde cu succes contactele publice și cele de afaceri. Veți reflecta cu plăcere despre relațiile dintre oameni, veți discuta despre diferite forme ale lor. Dar tinzînd spre alianțe, să nu vă supraapreciați posibilitățile.
Săgetătorul (22 noiembrie – 21 decembrie)
Pripa s-ar putea răsfrînge negativ asupra negocierilor, procesului, încheierii contractelor în aceste zile. Flerul bun și prezența de spirit, viziunea optimistă asupra proiectelor de perspectivă vor crea în jurul vostru grupuri de tovarăși de idei. Depunînd toate puterile la dezvoltarea ideilor interesante în plan informațional, veți majora numărul contactelor.
Capricornul (22 decembrie – 19 ianuarie)
Dacă vă veți putea aborda cu realism propriile idei, veți transforma pasiunile în a doua profesie. Dorința de a vă aprofunda în procesele creative sau de a crea ceva cu mîinile proprii vă va permite să vă distrageți de la treburile și obligațiile cotidiene. Străduiți-vă să vă debarasați de obișnuințele sau obiceiurile de care v-ați săturat dacă acestea vă creează disconfort interior.
Vărsătorul (20 ianuarie – 18 februarie)
Nevoia de a dobîndi cunoștințe suplimentare sau impresii noi, interesul față de tot ce se produce în alte părți va deveni un stimulent în dezvoltarea relațiilor cu reprezentanții unor organizații din alte orașe sau țări. Fără să acordați atenție întîrzierilor în afaceri și pierderii adepților, veți continua să credeți în planurile voastre de viitor. Încercați mai bine să trăiți cu ziua de azi.
Peștii (19 februarie – 20 martie)
Nu ratați ocaziile care vi se vor oferi, dar aplecați urechea și la ceea ce vă va spune subconștientul. Renunțați la dorința de a vă soluționa dificultățile financiare din contul altora. Purtînd corespondență sau întîlnindu-vă cu amicii, veți observa că vă interesează jurnalismul sau publicitatea. Nevoia de realizare în creație vă va ajuta la extinderea relațiilor utile.

CategoryHoroscop

© 2018 - SĂPTĂMÎNA