Open/Close Menu Revista “Săptămîna”, publicaţie gen magazin!

Domnule primar general Dorin Chirtoacă,

Ne adresăm Dumneavoastră cu rugămintea de a interveni în soluționarea unei probleme acute cu care se confruntă redacțiile gazetelor și revistelor cu producția tipărită pe hîrtie. Ea ține de distribuirea presei în chioșcurile din locurile publice, aglomerate ale capitalei. Există intenții de a le reduce substanțial numărul  lor după ce s-au mai operat acțiuni de lichidare a lor. În consecință, cititorilor publicațiilor noastre li se limitează accesul la informație. Ei vor fi puși în situația să renunțe gazete și reviste căci li se va îngreuia substanțial accesul la locurile tradiționale de procurarea a presei tipărite.

 

În legătură cu asta, Vă solicităm:

să fie redeschise, în locațiile anterioare, chioșcurile lichidate, unde cetățenii puteau procura producție mass-media tipărită pe hîrtie;M

 

– să fie aprobat un proiect de hotărîre despre reglementarea comerțului în Municipiul Chișinău , în care să figureze un punct prin care fie anulată interzicerea  de a amplasa chioșcurile de distribuire a presei în locurile convenabile pentru cumpărătorii de producție mass-media tipărită pe hîrtie.

 

În  speranță ca Veți reacționa prompt la doleanțele noastre  și că vom primi un răspuns pe potrivă de la Dumneavoastră, subsemnez acest Apel:

 

Viorel MIHAIL,
redactor-șef al revistei ”Saptamîna”

Chișinău, 12 mai 2017

CategoryAici şi acum

© 2018 - SĂPTĂMÎNA