Open/Close Menu Revista “Săptămîna”, publicaţie gen magazin!

Berbecul (21 martie – 19 aprilie)
Oscilațiile periculoase ale curbei financiare indică faptul că s-ar putea să aveți un ghinion de această natură, miercuri sau joi, dar lucrurile se vor redresa săptămîna viitoare. Pe de altă parte, în weekend veți primi vești bune de departe. Începînd de acum, va trebui să vă acordați mai multă atenție vouă înșivă, persoanelor apropiate, să vă gîndiți mai mult la sănătatea voastră.
Taurul (20 aprilie – 20 mai)
Una caldă, una rece – așa s-ar putea caracteriza această perioadă în care vă așteaptă surprize plăcute și mai puțin plăcute. Situația financiară va stagna, însă viața în cuplu va decurge excelent. Săptămîna va fi în general pozitivă, vă puteți aștepta la schimbări în mai bine în soluționarea chestiunilor problematice, în starea de sănătate, dar mai puțin în rezolvarea problemelor financiare.
Gemenii (21 mai – 21 iunie)
Deși veți primi vești financiare bune la începutul săptămînii, situația bugetului vostru nu se va schimba deocamdată. În schimb, lucrurile în viața de cuplu s-ar putea să ia întorsături neplăcute, căci veți fi prea temperamentali. Cel mai bine ar fi să vă ocupați cu calm și treptat de treburile voastre și să nu vă băgați în ale altora, să nu încercați să dirijați evenimentele sau să vă impuneți opiniile.
Racul (22 iunie – 22 iulie)
Cel mai semnificativ aspect al acestei săptămîni este ascensiunea curbei psihicului, care la mijlocul săptămînii va avea un maxim de toată frumusețea. Este semnul unui optimism robust și realist și probabil că toate inițiativele voastre vor avea succes. Partenerii vă vor solicita mai mult timp și mai multe puteri. Veți fi nevoiți să vă ocupați de treburile comune și să ajutați la rezolvarea unor probleme străine.
Leul (23 iulie – 22 august)
Nimic spectaculos în constelația voastră. Se pare că doar parțial astrele v-ar putea induce o stare de nervozitate în anumite momente, în mediul profesional. Poate că ar fi bine să apelați la un rest de concediu. E de dorit să coborîți puțin ștacheta realizărilor voastre, să reduceți intensitatea activității de muncă și să vă preocupați mai activ de sănătate.
Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Curba financiară va avea o evoluție excelentă și vă va oferi două maxime de toată frumusețea. Probabil că veți primi niște bani în mod neașteptat sau veți face o investiție importantă. Pe de altă parte, trebuie spus că partenerul de viață vă va cam neglija. Va spori înclinarea spre distracții, comunicare, spre noi succese de creație. Veți dori să vă îndrăgostiți, dar perioada nu e chiar potrivită.
Balanţa (23 septembrie – 22 octombrie)
Vă va urmări un dor de ducă spre zăpezile munților sau nostalgia mării. Vremea însă vă va strica cheful de muncă, nu veți mai da randament și s-ar putea să aveți probleme cu șefii. Nu ezitați să evadați, dacă vi se va oferi prilejul. Munca, activitatea de afaceri se vor retrage acum în plan secund și vă veți avînta cu toată însuflețirea și energia spre edificarea și consolidarea familiei și a relațiilor.
Scorpionul (23 octombrie – 21 noiembrie)
Deși la începutul săptămînii veți primi vești financiare mai puțin plăcute, situația bugetului vostru se va îmbunătăți, începînd de miercuri sau joi. S-ar putea să vă realizați un vis care cerea mulți bani. Dar săptămîna va fi destul de instabilă. Evitați aventurile de orice fel, nu vă prindeți la nade de genul îmbogățirii, prosperării, slăbirii rapide, nu mizați pe perspective roz.
Săgetătorul (22 noiembrie – 21 decembrie)
Totul vă va merge din plin, după cum arată curbele astrale principale, care se situează mult peste normal. Totuși, sîmbătă sau duminică s-ar putea să aveți dispute cu prietenii apropiați. Fiți înțelepți și lăsați orgoliile pentru situații mai importante. Va trebui să vă mai reduceți întru cîtva activitățile. Pierderile financiare sau energetice ar putea fi excesive și greu de restabilit.
Capricornul (22 decembrie – 19 ianuarie)
Ar trebui să fiți foarte prudenți și să nu luați decizii majore în această săptămînă. În același timp, bugetul vi se va cam subția și asta ar trebui să vă dea mult de gîndit. Chiar dacă veți avea presimțirea victoriilor și a succeselor, acum vă va veni foarte greu să obțineți progrese reale. Și nici chiar munca perseverentă nu se va solda la final cu rezultatele pe care vi le doriți.
Vărsătorul (20 ianuarie – 18 februarie)
Curba financiară nu arată grozav, însă va începe să crească de joi sau de vineri; probabil că la debutul săptămînii viitoare veți primi bani. Relațiile cu Săgetătorii sau Berbecii se vor altera și în mediul profesional s-ar putea ivi disensiuni destul de dure. Conectați-vă intuiția și acționați în conformitate cu propriile planuri, altminteri ați putea fi implicați în mașinațiuni de culise stresante.
Peştii (19 februarie – 20 martie)
Primele zile ale săptămînii vor fi dominate de monotonie și de stres profesional, dar miercuri sau joi veți primi vești excelente de la amici apropiați sau de la membri ai familiei. Optimismul vi se va înzdrăveni și vă va reveni zîmbetul pe față. dar săptămîna va fi foarte instabilă. Sînt posibile unele schimbări bruște și neașteptate legate de statut, relații sau casă și treburile casnice.

CategoryHoroscop

© 2018 - SĂPTĂMÎNA