Încă un tîrg de caritate organizat de Platforma Garderoba

Platforma Garderoba a desfășurat duminică, 18 iulie,  la Chișinău, cel de al  cincisprezecelea tîrg de caritate. Este o acțiune care  a întrunit cinci influienceri, o noțiune mai nouă pentru toată lumea, domnișoare care și-au pus o parte a vestimentației  în vînzare.

         Elena Oleinic-Slivinschi,  fondatoarea platformei ”Garderoba” a declarat că   toate obiectele de vestimentație aduse la tîrg se vînd la prețuri simbolice, iar  banii acumulați urmează să fie  transferați părinților unei fetițe de trei anișori care  suferă de Paralizie Cerebrală, Tetrapareză spastică.

”Este  evident că prin acest efort pe care îl depunem în organizarea tîrgului de duminică nu este posibil să acoperim în întregime costul tratamentului care se impune, însă, mai mică sau mai mare, orice contribuție înseamnă un pas spre  împlinirea unei speranțe, a  spus Elena Oleinic-Slivinschi.

         Irina Grosu, mama fetiței,  spune neputincioasă în fața emoțiilor pe care le trăiește: „Dorim să ne trezim dimineața în dezordinea jucăriilor creată de Ea, dar la moment se prăfuiesc cam de  3 ani. Atunci când ceva o deranjează, dorim să ne poată vorbi despre asta, să o vedem alergând și jucând cu alți copii, să ieșim la plimbare de mânuță . Realitatea noastră însă e alta,”

Ca urmare a tîrgului de caritatea desfășurat duminică, Platforma ”Garderoba” a acumulat 8600 de lei pe care i-a transmis  familiei Grosu, în speranța că prin acest act de binefacere și prin alte  implicări ale oamenilor  va fi  colectată suma de care este nevoie.