REVINE DIVIZIA NAȚIONALĂ! VEZI PROGRAMUL PRIMELOR MECIURI DIN ACEST AN

Partea a doua a campionatului Moldovei la fotbal, în Divizia Națională, va fi reluată sâmbătă, 20 februarie, cu primele două meciuri. Din cauza măsurilor de prevenire a infecției COVID-19, ambele partide se vor juca fără spectatori. 

Meci restanță din etapa 21:
FC Milsami – CSF Speranța (Vadul lui Vodă, CPSM, t.s, ora 12:30)
Partida va fi transmisă în direct pe canalul Sport 1, Youtube FMF, Facebook FMF

Meci restanță din etapa 11:
FC Sheriff – FC Sfîntul Gheorghe (Tiraspol, CS Sheriff, Sala Polivalentă, ora 14:30)
Partida va fi transmisă în direct pe canalul Sport 1, posturile Moldova 2, Jurnal TV și N4, Youtube FMF, Facebook FMF

De la începutul sezonului s-au jucat până acum 103 meciuri. Gazdele au câştigat 44 partide, oaspeţii – 37, iar alte 22 meciuri s-au terminat nedecis. S-au înscris 278 goluri (gazdele – 159, oaspeţii – 119), în mediu – 2,69 goluri pe meci. În total, arbitrii au sancţionat jucătorii cu 403 cartonaşe galbene și 17 cartonaşe roşii.

Columbianul Frank Castaneda (Sheriff) este lider în clasamentul golgheterilor cu 13 reușite. El este urmat de jucătorul Petrocubului, Vladimir Ambros, cu 10 goluri, iar Sergiu Nazar (Milsami) și Andrii Bliznichenko (Sheriff) au marcat câte 8 goluri.

Campionatul Republicii Moldova la Fotbal reprezintă una din cele patru direcții de dezvoltare a fotbalului moldovenesc pe termen mediu, stabilite de echipa FMF în noua politică de dezvoltare – ”Strategia 2020-2024”. Federația își consolidează eforturile pentru crearea unei competiții interne atractive, de calitate înaltă, care va prezenta interes atât pentru spectatori, cât și pentru investitori.