Ce părere are Renato Usatîi despre Renato Usatîi. Una bună

 

Liderul Partidului Nostru Renato Usatîi susține că președinta țării, Maia Sandu, va comite o greșeală, întrucît va înainta la funcția de premier un candidat cu „program complet și valori”. În opinia lui Usatîi, socialiștii și deputații fracțiunii Șor vor vota echipa guvernamentală propusă de Sandu, însă din a doua tentativă. „Este o capcană”, a declarat Usatîi.

 

„Maia Sandu urmează să comită o greșeală fatală, deoarece în timpul apropiat totuși, din toate variantele care s-au discutat la ei, ei vor merge pe varianta că ea va înainta un candidat la funcția de premier cu principii și valori ș.a”, a mai declarat Usatîi.

Edilul de la Bălți spune că socialiștii și deputații din fracțiunea Șor nu vor vota din prima tentativă, însă din a doua, cu siguranță, va fi votat, întrucît aceștia și-au pus scop ca alegerile anticipate parlamentare să nu fie înainte de octombrie 2021.

Usatîi a reiterat că doar candidatura sa nu va fi votată de socialiști.

„Eu n-am pretins să fiu prim-ministru, eu am pretins să fiu un candidat pe care socialiștii și Șor vor avea frică să-l voteze. De două ori era să mă propună, să nu fiu acceptat și mergem la anticipate. Abia după asta era să vorbim despre un guvern pentru 4 ani”, a spus Usatîi.