Conflictul din Nagorno-Karabakh: Peste 550 de morți și răniți în Armenia, în urma confruntărilor armate cu Azerbaidjanul

Ministerul Apărării din Azerbaidjan anunță că forțele armate armene au pierdut peste 550 de oameni, morți și răniți, în timpul luptelor de pe linia de contact de duminică, scrie interfax.az.

Potrivit informațiilor primite, forțele armate armene au suferit daune grave în timpul luptelor de duminică. În special, armata azeră a distrus 22 de tancuri și alte vehicule blindate grele, 15 unități ale sistemului de rachete antiaeriene OSA, 18 drone, 8 instalații de artilerie, 3 depozite de muniție, a ucis (inclusiv rănit) mai mult de 550 de militari „, – a declarat Ministerul Apărării din Azerbaidjan pentru agenția Interfax-Azerbaidjan.

În urma informațiilor oferite , în timpul ostilităților în direcția satului Talish, comandantul batalionului de asalt aerian din Armenia, locotenent-colonelul Lernik Babayan, a fost ucis, iar personalul unității militare aflate sub comanda sa a suferit pierderi serioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.