Se întâmplă în centrul capitalei: Și-a parcat Mercedesul chiar pe trotuarul aflat în reconstrucție, blocând lucrările muncitorilor

Un șofer din Chișinău a dat bătăi de cap muncitorilor din sectorul Centru, după ce a decis să își parcheze Mercedesul chiar pe porțiunea unde este amenajat spațiul verde. Este vorba despre zona de pe strada Pușkin și Bănulescu – Bodoni, unde la moment sunt efectuate lucrări de amenajare a trotuarului.

Primarul capitalei Ion Ceban s-a deplasat pe teren pentru a vedea isprava șoferului. Edilul spune că din cauza unor persoane, lucrătorii nu pot să-şi facă munca.

„Asta pentru că cineva a decis să parcheze cum i-a venit pofta, chiar pe porțiunea unde este amenajat spațiul verde. Este vorba de str. A. Puşkin şi G. Bănulescu – Bodoni, acolo unde în prezent sunt efectuate lucrări de amenajare a trotuarelor, iar zilnic polițiștii trebuie să stea de pază deoarece unii nu cunosc că parcarea este interzisă”, a scris Ceban într-o postare pe facebook.

2 thoughts on “Se întâmplă în centrul capitalei: Și-a parcat Mercedesul chiar pe trotuarul aflat în reconstrucție, blocând lucrările muncitorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.