În jurul havuzului muzical de la Botanica trebuie ridicat un gărduț, dar nu „fortan”

Olesea: „Se zice ca pestele se strica de la cap. La noi in Moldova e putrificat pracfic total, au ramas doar niste inotatoare pe margini.

Cu doua zile in urma am decis sa mergem cu sotul la o plimbare in parcul Valea Trandafirilor, stiind ca tot acolo a fost pornit si havuzul muzical, zic hai sa il admiram. Ceea ce am vazut acolo ne-a indignat la maxim. Copii dezbracati, tipete si urlete de nu mai intelegeai absolut nimic. Toti alergau prin acel havuz de parca nu au vazut apa in viata lor. Bagau miinele in canalele de unde venea apa, se asezau cu fundul pe ele, puneau piciorul si ii stropeau pe toti din jur care admirau de pe marginea acestuia.

Sau eu poate nu imi pot da seama ca acest havuz a fost facut cu scopul de a servi ca baie publica?

Draga lume, pentru ce a fost facut acest havuz? Ca sa se scalde copiii in el ??? Chiar atit de placut va este cind mergeti sa vedeti ceva frumos si acolo poftim ce se intimpla ??? Este posibil ca in Moldova sa se pastreze normal un lucru ??? Chiar atit de tare va place sa fiti porci ??? Putin mai in vale, in parc sunt locuri special amenajate pentru scaldat, va este greu sa plecati acolo ??? S-a dus un ” Bou” si toti din urma lui.
Bine, lumea este inconstienta de ceea ce face, dar Conducerea? Unde dr.cu sta conducerea ???
Chiar nu vedeti ce se intimpla ? Se poate de facut o regula careva sau se permite sa ne c*cam in tot ce ne inconjoara????”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.