15 zile nu se va circula pe Tighina

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 10 iunie – 26 iunie, a.c., va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, pe tronsonul str. Mitropolit Varlaam și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, inclusiv la intersecția cu str. Mitropolit Varlaam.

 

Măsura este luată în vederea executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. Tighina, în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a utilităților din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II (BERD, BEI).

Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • Rutele de autobuze nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39: de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare și pe traseele stabilite;
  • Ruta de microbuz nr. 113: de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, Viaduct și în continuare și pe traseul stabilit;
  • Ruta de microbuz nr. 117: de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare și pe traseul stabilit;
  • Ruta de microbuz nr. 152: itinerarul rutei se scurtează până la str. Bulgară și în continuare și pe traseul stabilit;
  • Ruta de microbuz nr. 178: de pe str. Columna pe str. Ismail, str. București, str. Tighina și în continuare și pe traseul stabilit;
  • Rutele de microbuz nr. 190 și nr. 192: de pe str. Ismail pe str. București, str. Ismail și în continuare și pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

4 thoughts on “15 zile nu se va circula pe Tighina

  1. I’m truly enjoying the design and layout of your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Superb work!

  2. Everyone loves what you guys tend to be up too. Such clever work and exposure! Keep up the wonderful works guys I’ve included you guys to my blogroll.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.