Pavel FILIP: Au mai fost dintre cei care credeau că dansează cu diavolul, dar s-a dovedit că diavolul dansează cu ei

 Pavel Filip, Președintele Partidului Democrat,   a declarat recent  că PAS și Platforma DA ar trebui să analizeze mai bine colaborarea lor cu grupul „Pro Moldova” și Partidul „ȘOR”. Potrivit fostului premier, „au mai fost în istorie dintre cei care credeau că dansează cu diavolul, dar în realitate s-a dovedit că diavolul dansează cu ei”. Declarația a fost făcută în cadrul unui briefing de presă.

Nu vă mai faceți iluzii și nu vă lăsați folosiți. Au mai fost în istorie dintre cei care credeau că dansează cu diavolul, dar în realitate s-a dovedit că diavolul dansează cu ei”, a spus el.

Potrivit lui Filip, reprezentanții „Pro Moldova” și Partidului „ȘOR” continuă să corupă aleșii din partea PDM, iar în acest sens, fracțiunea Partidului Democrat va veni cu un proiect de hotărâre a Parlamentului care „va condamna acțiunile de corupere a deputaților și traseismul politic”.

Asemenea practici nu-și mai au locul în viața politică din R.Moldova. vom face apel către toți parlamentarii să susțină acest proiect”, a precizat liderul PDM.

Liderul democraților spune că, dacă până acum deputaților, primarilor și consilierilor PDM li se propuneau „oferte de sute de mii” acum „disperarea a ajuns și la șase zerouri”.

„Când ai la dispoziție un miliard, ce înseamnă un milion, două de cheltuială?! Agonia că după atâtea cheltuieli au mai rămas de scos doi, trei deputați ca să arunci țara în haos îi face să ridice prețul. De aici probabil, cei care au plecat deja regretă că nu au așteptat o ofertă mai bunișoară”, a spus Filip.

Politicianul a dat numele celor doi deputați, unul de la Grupul parlamentar Pro Moldova și altul de la Partidul „Șor”, care ar umbla prin țară și fac „diverse oferte financiare” membrilor PDM, pentru a pleca din partid.

„Voi spune tranșant, pețitorii, care umblă în pelerinaj prin țară, la echipele noastre din teritoriu sunt apropo Vladimir Cebotari și Marina Tauber, fiecare reprezentând un stăpân, au primit indicații să mărească tempoul”, a menționat liderul PDM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.