Transportul public va fi sistat la Chişinău, de sâmbătă până luni

Transportul public va fi sistat în municipiul Chişinău pe 6,7 şi 8 iunie, potrivit unei decizii a Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică. În acelaşi timp, Primăria capitalei anunţă despre suspendarea traficului rutier pe mai multe străzi.

Astfel, în perioada 5-7 iunie şi 9-11 iunie va fi suspendat traficul rutier pe strada Ion Inculeţ, în legătură cu executarea lucrărilor de reamplasare a pilonilor de energie electrică şi telecomunicaţii.

De asemenea, în perioada 8-10 iulie va fi suspendat traficul rutier pe str. Andrei Doga, pe tronsonul str. Aerodromului – bd. Renaşterii Naţionale. Măsura este impusă de executarea lucrărilor de reabilitare a reţelelor termice gestionate de S.A. „Termoelectrica”.

Totodată, în intervalul 8-28 iunie va fi suspendat parţial traficul rutier pe str. Sarmizegetusa, în perimetrul străzilor Cernăuţi şi Pompierilor, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie capitală a reţelelor termice.

Serviciile municipale de profil solicită înţelegere din partea cetăţenilor pentru incomodităţile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunţată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească acea zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.